a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 1 

Ajilon Engineering

Heb jij de ambitie om jouw carrière een impuls te geven? Wil je profiteren van een groot netwerk aan opdrachtgevers, maar bedank je voor gebrek aan persoonlijke aandacht?

Ajilon Professionals biedt het beste van twee werelden: we zijn groot genoeg om mooie kansen te creëren, maar houden door onze bijzondere organisatiestructuur oog voor jouw persoonlijke ontwikkeling en ambities. ‘Ajilon maakt ambities persoonlijk' is geen loze kreet, maar laat zien waar wij voor staan.

Ajilon is een personele dienstverlener die hoog opgeleide starters en professionals een carrière bezorgt binnen de expertisegebieden ICT, Finance, Informatie Mangement, Legal en Engineering & Technical. Een continu aanbod van aantrekkelijke banen entraineeships maakt het mogelijk om echt stappen te maken.

Jíj bepaalt de koers van je carrière en wij bieden je een baan aangevuld met gefundeerde trainingen waarmee jij je doelen kunt verwezenlijken.
Of je nu starter, (young) professional of freelancer bent, je groeit persoonlijk en vakinhoudelijk in een kansrijke betrekking bij opdrachtgevers binnen de overheid en het bedrijfsleven.

 

 
Hogeweg 123
5301 LL ZALTBOMMEL
Tel: toon nummer
Email: recruitment@ajilon.nl
http://www.ajilon.nl
Vacatures van Ajilon Engineering (0)
Er zijn geen resultaten gevonden.